Alla inlägg den 8 maj 2017

Av Victoria Hörnsten - 8 maj 2017 23:11

Dagen började lugnt och bra med att 9 åringen kom in och funderade på om mamman skulle stiga upp någon gång ?

Vilket hon skulle enligt väckarklockan om 2 min.
Vi gjorde fika och 9 Noel åkte till skolan , Selina kom upp och myste under filten framför Tv:n. Sedan kom m lillan på att jo. Skulle väcka storebror , men Wille blev inte lika glad över sin lillasysters fina idé ??

Han tyckte inte alls om att lillasyster klättrade upp i hans säng och gick på han för att komma i slutet på sängen där han har en rutschkana, ja vad säger man syskonkärlek?

När jag väl åkte på jobbet efter 3 timmars vabb så han jag komma ut på e:4an innan jag hörde något konstigt ljud från vänster fram däck.

Minns då att detta ljud har jag hört förr men då skakade rätten också.
Ja jag ringde maken och så att det låter konstigt han frågade om jag kollat bultarna vilket jag inte gjort eftersom att jag står mitt på bron.
Svängde av och in mot stan ställde mig nere på kajen och mycket riktigt bultarna var lösa på vänster fram däck. Klev in i bilen igen och ringde upp maken och frågade om vi hade ett fällkors?

Nä det hade vi ju inte eftersom jag själv vid ett tidigare tillfälle lastar ut det ur bilen fan tänkte jag. Maken tog med sig 2 av 3 barn och kom och skruvade åt bultarna så jag kunde åka på jobbet.
Vilken tur att jag har min älskade man ändå ?
Väl sen på jobbet så skulle jag dra ut kvällens schema så jag vet till vilka brukare jag ska gå till kväll. Du funkar det inte att dra ut schemat skriver upp dom första och hämtar ut nycklar när jag då märker att jag inte ens har med mig taggen för att få ut nyckel. Lånar vidare taggen och hoppar in i bilen. 30 min sen.

Ovido - Quiz & Flashcards