Alla inlägg under april 2012

Av Victoria Hörnsten - 27 april 2012 07:37

Nu har maken stampat ner foten , HANDLA INTE NÅGOT IDAG.   Han tycket visst att det har gått för mycket pengar i veckan. Var ju en sväng på stan igår och hittade mig en tunika in för helgen:-)


Det min ÄLSKADE inte förstår är att jag är tjej och han är kille:-) Vilket innebär att när jg går ut vill jag gärna köpa någott nytt att ha på mig.


 Tro inte att det är ofta jag är ute :-) Sisst var i februari som vi var i Piteå och det klädesplagget köpte jag i November:-)

 Tänkte bara informera:-):-):-):-):-):-):-)

Medans maken klarar sig bra i med det han har tycker han.Eftersom att bär uderstället varje dag när han kommer hem från jobbet.Och gärna sparar dom kläder han får till ett bättre tillfälle:-)


Jag själv är en lodis känner mig som en lodis samt en kladdig mamma som aldrig får vara ren, fast det är undrrbart också:-):-):-):-):-):-)

TROR FAKTISKT ATT NÄR MAN HAR VARIT HEMMA LÄNGE SÅ BEHÖVER MAN FÅ FÖRNYA SIG :-):-)

Den som skrev boken Män från MARS & Kvinnor från VENUS gjorde en bra sammanfattning på hur Oika vi tänker   


Så idag ska jag lyda min ÄLSKADE MAN tror jag   


Av Victoria Hörnsten - 26 april 2012 16:24

Idag blev det lunch med mannen i mitt liv förutom min älskade pappasom har plats nr 1. Sedan blv det en tur på stan med Noel och Wille. När vi kom in på en butik komNolle på att kan var kissnödig. Jag frågade ett butiksbiträdde om dom hade någontoalett. Hon han tyvärr inte svara innan en äldre Dam svarade att dom tyvärr inte hade någontoalett. " Nä ha svarade jag så ni går Aldrig på toa när ni jobbar"Hon harklade och svarade att det är så långt dit. Men vad jobbigt svarade jag då.BLEV SJÄLV LITE PAFF ÖVER MIN FRÅGA OCH MITT SVAR MEN DET KÄNNDES JÄTTE HÄRLIGT ÄNDÅ :-)

Av Victoria Hörnsten - 26 april 2012 08:24

Igår på stan skulle jag kolla på lite kläder , Tänkte hitta något snyggtinför helgens bravader. Men va fan det finns ju inget nästan somfaller mig i smaken.MÅSTE BARA FRÅGA VAD ÄR DET FÖR MODE NU? Jag måste vara totalt ute, inget faller mig i smaken eller hålkerjag på att bli gamnal? Det som finns är spetts och genomskinligt. SPETTS I SIG KAN JUFUNKA Men hittar man något i SPETTS ja nog tusan är det genom skinligt också.Va tusan alla valkar då som man försöker dölja? Dom syns ju då!!!! Och tänk alla äldre damer ska dom och jag med valkar gå runtoch visa magen? NÄ ANTINGEN HAR JAG BLIVITT FÖR GAMMAL ELLER FÅR JAG BÖRJA GÅPÅ ANDRA AFFÄRER OCH HOPPAS PÅ BÄTTRE LYCKA :-):-):-):-):-)

Av Victoria Hörnsten - 25 april 2012 21:48

Då har man varit på kalas oxå Go fika hos fastra inte dumt. Shopping på stan med lunch . Barnen sover nästan alla :-) Ribban på besök surr om rödingarna och Försäkringskassan:-)

Av Victoria Hörnsten - 25 april 2012 16:36

Ja ha då har man gjort stan idag. Blev även bjuden på Lunch utav min älskade pappa:-) Hittade ett linne vitt och en svart kjol Endast för 99 kr. sedan är presenterna klara. Blev ett bra val enligt Mig. Så nu sitter Noel och väntar på att kl ska bli 18. Så att vi kan åka och ficka hos Fastra :-)

Av Victoria Hörnsten - 25 april 2012 09:18

Idag blir det en Shoping tur på Stan och har jag turså kanske någon vill äta Lunch med mig oxå, jag är öppenför alla förslag:-) Ska försöka att hitta något snyggt att ha på mig i helgen:-) Sedan även hitta Någåt till Barnens faster Marina som fyller år idag.FASTER låter ju himla gammalt måste jag säga. Men faster Marina blir endast 33 Ung som bara den :-)

Av Victoria Hörnsten - 24 april 2012 20:19

Idag har det varit en sådan dag att man känner sig ganska less, trött och slut.

Humöret varierar barnen ropar från alla håll MAMMA, MAMMA. 


Middagen ska laggas barnen är hungriga  och trötta själv är man inte värdens solstråle.

 Dom små fick pyttepanna , medans jag lagde middag åt Anders, Noel fick en piggelin glass

Wille fick geisa godis och när den var slut fick han glass   .


Ja just det muta   . Tänkte sedan på vad sköterskan på BVC sa när vi var där med Wiliam på 1 år

kontrollen . ( Eftersom att det är ditt tredje barn så vet du ju att det är bättre med GRÖNSAKER åt barnen i stället

för SÖTSAKER ) JO JUST DET idag funkade sötakerna UTMÄRKT :)


JA ibland skulle det vara ganska skönt att bara få stänga dörren till allat och bara få gå iväg ett tag själv.

Men men alla dagar kan ju inte vara perfekta .



Av Victoria Hörnsten - 24 april 2012 10:23

Alexanader kom tillbaka då han missat bussen åter igen. Tur att Anders börjar 10 idag.

Denna vecka kör Anders även Noel till förskolan eftersom att han int har kommit in här där vi bor.


Men när pojkarna gått ut till bilen kommer Noel in med värsta Krokodiltårarna och grinar över att han vill

sitta fram i rally Audin som han nu kallar den för, vilket den inte är :)


Ja då är det bara för Alexander att byta plats , men det vill inte Alle han vill oxå sitta fram. Men tillslut får Noel sitta fram och han är glad och nöjd när jag står i dörren och vinkar åt dom:)


Inte lätt jämt att vara liten och ha en stark egen Vilja som lilla Noel har, tur att han har en snäll storebror som ofta  ger med sig :)


Ovido - Quiz & Flashcards